Geplaatst in Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 2)

Hi,

Ik ben Joah, de mannelijke hoofdpersoon van mijn schrijver. Ze verbaast zich nog steeds over mijn eindeloze optimisme, maar bij de pakken neerzitten is gewoonweg niets voor mij. Je schiet er niets mee op. Noem het naïef als je wilt, maar het leven heeft zoveel moois te bieden dat het zonde is om diep in de put te blijven zitten. En ja, de situatie waarin ik me nu bevind is behoorlijk shit. Maar ik heb een doel om voor te leven: mijn familie en mijn vrienden. Ik ken veel mensen en met bijna iedereen kan ik goed overweg. Maar ja, dat moet ook wel als je entertainer bent. En hoewel ik geen kinderen van mezelf heb, blijf ik hopen op het vaderschap. Als ik eenmaal gesetteld ben met de juiste vrouw.

Hoe de juiste vrouw er voor mij uitziet? Daar kan ik beter niets over zeggen. Dat ligt nogal gecompliceerd. Ik kan prima met vrouwen omgaan, hoor. Daar ligt het niet aan. Maar een relatie behouden, dat is een ander verhaal. Zolang ik kan entertainen is er niets aan de hand, maar als het serieus begint te worden kom ik niet lekker uit de verf. Dan houden de vrouwen het al snel voor gezien. Dat is mijn zwakke punt. En dat kan ik niet nog eens laten gebeuren. Niet met de ware.

Maar hé, we hadden het toch over optimisme? Die vrouw komt er wel. Misschien is ze nu wel naar mij op zoek. Dan is het slechts een kwestie van tijd voor ze me zal vinden. Tot die tijd moet ik afwachten wat er zal gaan gebeuren.

Groeten,

Joah

Geef een reactie