Geplaatst in Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 7)

Hoi,

Daar sta je dan ineens op het web. Ja natuurlijk, dat stond ik al, maar toch voelt het nu veel officiëler. Sinds mijn schrijver haar site heeft gelanceerd prijkt mijn dagboek op de homepage.
Ik vind het maar wat eng. Gaat nu iedereen een literair hoogstandje verwachten van mijn blogs? Wat als ik daarin teleurstel? Als ik mijn schrijver laat zitten en niemand meer op ons zit te wachten?

Maar mijn schrijver zegt dat het juist dankzij mij is dat ze die stap durft te nemen. Als ik er niet was geweest, zei ze van de week tegen me, had ze nu niets om op haar site te zetten. Dan was er geen verhaal te vertellen. Dus elke letter die ik schrijf heeft voor haar betekenis. Mooi dat ze dat durft te bekennen.  En dat terwijl ik alleen maar om de week opschrijf wat ik beleef. Zo moeilijk is dat niet. Ik heb daar niet zoveel werk van.
Nee, het meeste werk heeft mijn schrijver. Zij is moeder, heeft een baan, volgt een schrijfcursus, is druk bezig met haar verhalen en heeft nu dus ook nog haar eigen site te onderhouden. Als zij daar de tijd voor kan vinden, is die ene blog voor mij een eitje.
Ik ben benieuwd wat ik nu weer zal beleven. Waar ik jullie binnenkort over kan vertellen. Tot over twee weken!

Liefs,

Elin

Geef een reactie