Geplaatst in Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 11)

Hoi,

De week begon zo goed. In elk ‘verloren uurtje’ werd mijn avontuur doorgelezen en van een kritische blik voorzien. Zelfs direct na werktijd in de koffiekamer stortte mijn schrijver zich op de teksten.
Maar het duurde niet lang. Mijn schrijver ontving de redactie van een van haar andere verhalen en had geen oog meer voor mijn avontuur. Aan de kant geschoven, in de kast gezet en in de vergetelheid geraakt. Voor deze week althans.
Wij moesten ruim baan maken voor een kinderboek. Mijn schrijver heeft grote ambities het verhaal uit te geven als prentenboek. Dat is een zware taak, aangezien een prentenboek over het algemeen meer kost dan het oplevert en dus erg goed van kwaliteit moet zijn. Maar ze heeft goede hoop dat dit iets kan zijn en heeft daarom redactie aangevraagd voor het verhaal.
Het gaat over een muisje dat op zoek is naar iemand die hem lief vindt en wil knuffelen. Zal hij iemand vinden? Onderweg komt hij verschillende Nederlandse kenmerken tegen.
Totdat het kinderverhaal is aangepast, zijn wij op een zijspoor gezet. Dus nu maar hopen dat er volgende week weer iets te melden valt. Of zal dat muisje onze dagboeken gaan overnemen?

Liefs,

Elin

Geef een reactie