Geplaatst in Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 12)

Hi,

Een drukke week voor mijn schrijver betekent over het algemeen een rustige week voor mij. Een week waarin niet veel gebeurt. Een week waarin ik me zelfs lichtelijk verveel. Tja, ook die horen er bij.
Maar dankzij
mijn avontuur weet ik daar beter mee om te gaan. U zult zich misschien afvragen hoe dat komt, omdat u het verhaal natuurlijk nog niet kent. En van mijn schrijver mag ik ook niet te veel verklappen, want de toekomstige lezers moeten natuurlijk nog wel geboeid zijn als het verhaal er eenmaal komt.
Laat ik het eens proberen uit te leggen, zonder dat ik het hele verhaal verklap. Zoals u weet, ben ik op vakantie. Op vakantie heb je meestal zeeën van tijd, maar me vervelen doe ik niet. Toch gebeurt er tijdens mijn vakantie iets waardoor ik – hoe verwoord ik dat nu tactisch – op mezelf ben aangewezen en er niet veel om me heen gebeurt. En tja, dan raak ik een beetje verveeld. Heb ik uitdaging nodig. Een punt waar ik me op kan richten. Een einde.
En ja, er zit een einde aan het verhaal, maar daar mag ik natuurlijk al helemaal niets
over verklappen. Dat zou mijn schrijver niet kunnen waarderen. Dus houdt ik nu verder mijn mond en hoop ik dat ik niet te veel verklapt heb.

Groeten,

Joah

Geef een reactie