Geplaatst in Blog, Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 14)

Hi,

Het lijkt er op dat mijn schrijver weer een beetje tijd voor mij heeft. In elk geval staat die knuffelmuis me nu even niet meer in de weg. Voor zolang als het duurt dan, want het verhaal wacht op de nieuwe redactieronde. Totdat ze er klaar mee zijn, is er dus nog een sporadische minuut voor mij over.
Sporadisch ja, dat zeker. Want ik weet hoeveel uren er in een dag zitten en hoeveel mijn schrijver er van besteedt aan werk,
de bruiloft en andere afspraken. Daarnaast nog eten en – voor zover daar nog tijd voor is – slapen. Zo langzamerhand bouwt ze een slaaptekort op, maar daar wil ze liever niet aan denken. Er is nog veel te doen en te regelen. Dus het is niet vreemd dat ze op de momenten dat ze even tijd over zou hebben, het liefst op de bank hangt om geestdodende televisieprogramma’s te kijken.
Zou ik ook
doen, denk ik. Of ik zou Elin vragen langs te komen en samen pizza eten op de bank. O, wat zou ik dat toch graag weer eens doen. Maar dat zit er voorlopig niet in. Niet alleen de tijd daarvoor is een stuk schaarser geworden, momenteel zitten we zelfs in een onmogelijke situatie. Zal dat beter worden?

Groeten,

Joah

Geef een reactie