Geplaatst in Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 18)

Hi,

Voor de ware heb je alles over. Deze tekst staat voor op de map met alle documentatie van het verhaal. Het is de zin waar alles om draait, maar nergens letterlijk geschreven staat. De zin die elke keer als mijn schrijver de papieren erbij pakt in het oog springt.
Het is waar: voor de ware heb je alles over. Ik in
ieder geval wel. Zelfs mijn eigen geluk zet ik er voor opzij, omdat ik weet dat ze gelukkiger is met iemand anders. En ik kan haar dat geluk niet afpakken.
Ik ben een ware masochist door te blijven hunkeren naar haar aanwezigheid.
Ik volg haar stappen en ik maak elke minuut waar ze om vraagt speciaal voor haar vrij. Het klinkt bijna alsof ik een stalker ben, maar eens per jaar vlucht ik voor een paar weken weg van haar. Dan zoek ik de rust op om afstand te nemen van dat wat me het meest dierbaar is. Meestal mislukt dat hopeloos en eindigt het in de eenzaamheid van een one night stand.
Ik weet dat ik met haar zou moeten breken.
Cold turkey. Maar daar zit nog een deel van het probleem. Dan zou ik de band ook achter moeten laten. De band is mijn leven, dus ik moet er maar mee leren leven dat je niet alles kunt krijgen wat wilt hebben. Ja, voor de ware heb je alles over.

Groeten,

Joah

Geef een reactie