Geplaatst in Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 21)

Hoi,

Na een week van afwezigheid, ben ik er nu echt weer met deze blog. Mijn schrijfster was te druk met haar bruiloft om aan haar blog te werken en dus moest ik geduldig wachten. Ik wist allang dat ik het nooit van haar – ja, ik mag het nu echt zeggen – man zou winnen, dus leg ik me er bij neer dat ik op de tweede (of derde, of vierde) plaats kom.

Geduld is een schone zaak, zegt men wel. Mijn geduld wordt hevig op de proef gesteld nu Joah al dagen niets meer van zich heeft laten horen. De stilte die hij achterlaat is niets voor hem. Hij laat elke dag een berichtje voor zijn moeder achter en social media is zijn beste vriend. Ook vanwege de band natuurlijk. Daarvoor levert social media extra publiciteit op. En hoewel hij voorzichtig is met wat hij post, weet hij ook dat zijn fans geïnteresseerd zijn in de persoonlijke levens achter de bandleden.

Ik vind het dan ook verontrustend dat hij niets meer van zich laat horen. Zijn moeder wil ik niets laten merken, die is nu al in alle staten. En mijn vriend? Die zwakt het allemaal een beetje af. Het zal wel goed komen, zegt hij. Hij is er van overtuigd dat Joah vanzelf weer ergens opduikt. Ik weet dat niet zo zeker…

Liefs,

Elin

Geef een reactie