Geplaatst in Niet gecategoriseerd

Helaas

Alle uitgevers die ik heb benaderd hebben hun antwoord teruggestuurd: Helaas vinden wij uw werk niet binnen ons fonds passen. Helaas…

Ik had me op deze reactie ingesteld. Niet dat ik het geen goed verhaal vind – als dat zo was dan had ik het nooit durven insturen – maar omdat ik weet dat een prentenboek niet bepaald aantrekkelijk is voor uitgevers. Er zitten veel kosten aan vast en dat betaalt zich alleen uit als het meer-dan-leuk is.
Toch komt elke afwijzing als een lichte teleurstelling. Want het zou toch zo gaaf zijn als mijn droom gerealiseerd wordt.

Ondanks de afwijzingen laat ik mijn hoofd niet hangen. Sterker nog, ik ben meer vastberaden dan anders en heb al een selectie gemaakt van nieuwe uitgevers waar ik mijn manuscript naartoe ga sturen. En werkt dat ook niet? Dan liggen er nog altijd mogelijkheden voor uitgave in eigen beheer.

Pluizemuis, je zal er komen!

Geef een reactie