Geplaatst in Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 22)

Hi,

Ze maakt me gek.
Hoe langer ik haar ken, hoe moeilijker het is onze vriendschap te laten zoals die is. Haar flirterige manier van grapjes maken en de blik in haar ogen laat mijn verlangen alleen maar groeien. Toch heeft ze mij al vanaf het begin
gezegd als ik haar vriendschap wil behouden een relatie – een échte relatie – er niet in zat.
Dus moet ik het doen met haar charmes op afstand en dat maakt me gek. De toespelingen zijn erger geworden sinds haar relatie met mijn manager. Het is alsof ze tegenover hem wil bewijzen dat ze mij kan weerstaan. Of is dat de wens van de gedachte?

Dat ze door mij uit te dagen onze relatie op het spel zet, heeft ze volgens mij niet door. Nu ik niet bij haar in de buurt ben zou de aantrekkingskracht minder moeten zijn, maar de aantrekkingskracht wordt sterker en sterker. Elke seconde van de dag denk ik aan haar zachte zwoele stem, haar mooie en vooral uitdagende ogen die mijn hart sneller doen kloppen en haar lach die mij net zo hard aan het lachen maakt. Ze is zo ver weg en tegelijk zo dichtbij. Hmmm, dat klinkt als een liedje…

Groeten,

Joah

Geef een reactie