Geplaatst in Uncategorized

Dagboek van mijn personages (Deel 23)

Hoi,

Ik ben ten einde raad. De lange zoektocht naar mijn goede vriend Joah heeft tot nu toe niet veel opgeleverd. Wat kan ik nog doen? Waar kan hij zijn?

Het was een ondoordachte actie om hem te gaan zoeken, maar ik kan niet anders. Ik kan hem niet zomaar aan zijn lot overlaten. Al lijken anderen daar geen moeite mee te hebben. De politie in Nederland wil niets doen. De agenten hier werken ook niet bepaald mee. En zelfs mijn vriend vraagt zich af waarom ik mijn zoektocht nog langer voortzet. Hij vindt het vooral erg dat de band nu niet verder kan. Ik kan toch niets voor Joah betekenen, denkt hij.

Mevrouw Koster is in alle staten, maar probeert mij ook al terug naar Nederland te halen. Ze denkt dat mij ook iets zal overkomen. Als dat zo is, dan gebeurt het maar. Joah is mijn vriend en zielsverwant. We hebben samen al veel meegemaakt. Dan kan ik hem nu toch niet zomaar laten barsten?

Maar ik weet niet hoe ik nu verder moet. Kan ik Joah helpen als ik niet eens weet waar hij is? Zijn laatst gemaakte foto’s verklappen ook al niets. Die heb ik al zo vaak bekeken.
O, wacht… Wat is dat?
Daar moet ik nog eens goed naar kijken…

Liefs,

Elin

Geef een reactie