Geplaatst in Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 25)

Hoi,

Mijn schrijver is op vakantie. Haar huwelijksreis. Ik vraag me af hoe ze op reis kan gaan, terwijl er nog zoveel dringende zaken op haar liggen te wachten. Mijn verhaal bijvoorbeeld. Het schiet nog niet erg op met alle verbeteringen, daar moet echt eens verandering in komen.
Daarnaast moet ze nog verder met het verhaal voor een schrijfwedstrijd, maar misschien heeft ze daar op vakantie nog tijd voor. Ze heeft haar oorspronkelijke idee al verruild voor een ander verhaal.
Het is iets heel anders geworden, maar ze kan er niet te veel over loslaten. Wat ze wel mag melden is dat het nu veel minder woorden zijn, maar het verhaal valt ruim binnen het verplichte woordenaantal.
En dan heeft ze nog haar huiswerk, dat ze maar uit blijft stellen. Ze heeft zich er al een tijd niet meer mee bezig gehouden en
ook daar moet ze nu toch echt weer wat aan doen, maar ze vindt er de tijd maar niet voor.
Wat ze wel elke week trouw doet is deze blog voor
mij en Joah schrijven en posten op haar website. Dat gaat gewoon door. Of we nu iets nieuws beleven of niet. Zo lijkt het in elk geval alsof er iets gaande is. En blijft er betrokkenheid bij het verhaal. Maar dan moet er natuurlijk wel enige voortgang blijven in ons verhaal, anders zijn de onderwerpen voor de blogs binnenkort op.
Zal het
mijn schrijver lukken om overal tijd voor te vinden?

Liefs,

Elin

Geef een reactie