Geplaatst in Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 26)

Hi,

Ik heb altijd de hoop gehad iets te bereiken in dit leven, maar nu de dood steeds dichter bij lijkt te komen vraag ik me af wat dat ‘iets’ is geweest.
Met de muziek heb ik veel mensen weten te raken, maar of dat nu betekent dat ik ook echt iets bereikt heb? Als puber had ik wilde plannen om de wereld te verbeteren met mijn muziek. Inmiddels weet ik dat d
át te hoog gegrepen is, maar toch hoop ik dat het van betekenis is voor meer mensen dan ik voor mogelijk houd.
In de ogen van mijn moeder heb je pas iets bereikt als je voor nageslacht hebt gezorgd. Helaas weer een punt dat ik niet kan afvinken. Want hoe graag ik ook kinderen zou krijgen, de juiste vrouw daarvoor ben ik nog niet tegengekomen. Correctie, ik ben haar wel tegengekomen, maar ze ligt niet binnen mijn bereik. Het voelt bijna alsof ik door haar ben afgewezen. Ik heb haar ooit durven bekennen wat ik voor haar voel, maar daar heeft ze nooit op gereageerd. Of zou ze het toen toch niet gehoord hebben? Soms is een afwijzing beter dan de onwetendheid of het ooit nog zover zal komen. Want totdat ik die zekerheid heb zal ik altijd blijven hopen.

Groeten,

Joah

Geef een reactie