Geplaatst in Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 28)

Hi,

Ik ben lamgeslagen. De dagen zijn allemaal hetzelfde. Er is geen verandering meer, geen uitdaging. De enige uitdaging is hem te overleven. Overleven in dit kleine hutje waar niets anders gebeurt dan ons uitje naar de eettafel. Eenmaal per dag krijgen we eten toegeschoven. Het is niet veel, net genoeg om op te overleven. De groentes die geserveerd worden smaken naar karton, hebben de structuur van karton en ruiken zelfs naar karton. Ik kan geen groente meer zien,maar ik heb geen keus. De honger zorgt er voor dat alles goed genoeg smaakt. Of iets lekker is is niet meer aan de orde. Of het voedzaam is des te meer. Maar zelfs daar voldoet de enige maaltijd van de dag niet aan. Het hongergevoel verteerd mijn lichaam. De reserves zijn op.
Het wordt tijd om in actie te komen. Het is nu of nooit. Ik ga zoeken naar een uitweg, al is het het laatste dat ik doe. Ik sterf liever omdat ik heb geprobeerd te vluchten dan dat ik van de honger sterf.

De lange saaie dagen krijgen me echt te pakken. Ik moet die zwaarmoedigheid van me afschudden. Alleen met een sterke wil en geloof in dat het goed zal komen kan ik overleven. Vechtlust brengt me verder dan depressiviteit. Ik zal er volledig voor gaan. Ik zal mijn ogen openhouden voor mogelijkheden om aan deze nachtmerrie te ontsnappen.

Groeten,

Joah

Geef een reactie