Geplaatst in Nieuws

Workshop

Elk jaar plannen we een dag in voor alle dames in de familie om samen te komen: Lady’s Day. Om de beurt bedenken we een activiteit en dit jaar was ik aan de beurt. Voor mij een uitgelezen kans om de dames, onder het genot van een High Tea, kennis te laten met het creatief dagboek schrijven. Iets wat ik zelf nu enkele jaren doe.
Om mijn familieleden kennis te laten maken met deze mooie en intuïtieve manier van schrijven heb ik zelf een workshop in elkaar gedraaid. Het resulteerde in een nieuwe ervaring met opdrachten die sommige familieleden buiten hun comfortzone plaatste.
Ik heb veel positieve reacties gekregen en we hebben allemaal een prachtig eindresultaat mee naar huis kunnen nemen. En, niet geheel onbelangrijk, ik vond het fantastisch om te doen. Dus als je interesse hebt in een workshop creatief schrijven, zowel in dagboekvorm als andere schrijfvormen, neem dan contact met mij op.

Liefs,

Linda

Een gedachte over “Workshop

Geef een reactie