Geplaatst in Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 31)

Hoi,

Ben ik in het heden? Of leef ik in het verleden?
Dat vraag ik mezelf steeds vaker af. Blijf ik hangen in hoe het ooit was? Zie ik alleen nog het verleden dat eens zo rooskleurig leek? Waarin we vrienden waren die elkaar meer dan lief hadden. Ervaringen deelden waar niemand anders van op de hoogte was. De momenten waarop we helemaal onszelf waren. Geen schijn, geen doen alsof, alleen puur onszelf. Wanneer kwam daar verandering in? Was het tijdens een van onze reizen? Was het zelfs al eerder? Ik weet het niet precies, maar ik betreur dat de afstand tussen ons steeds iets groter werd.
Is er nog wel een toekomst voor ons samen? Nu hij weg is en de kans dat hij nog terug komt met de dag kleiner lijkt. En juist nu verlang ik meer dan ooit naar ons samenzijn. Onze platonische intimiteit. De kracht van onze relatie, waarbij de een de ander nooit zou overtreffen. Zijn stem, zijn veerkracht, zijn eindeloze positiviteit. Ik mis het allemaal. Ik mis zijn kalme uitstraling en vrolijke inslag. Zijn gave om van een doodse stilte een feest te maken. En zijn betovering van woorden waarmee hij iedereen diep in het hart weet te raken.
Ik mis hem.

Liefs,

Elin

Geef een reactie