Geplaatst in Dagboek van mijn personage

Dagboek van mijn personages (Deel 32)

Hi,

November staat in het teken van NaNoWriMo, oftewel National Novel Writing Month. Het is de maand om je elke dag te storten op het schrijven van een novel. Daaruit zijn wij geboren en daar moeten we nu ook, tijdelijk, voor aan de kant. Want zoals eerder al aangekondigd werd, mijn schrijver heeft een nieuw project waar ze zich op wil storten. De globale verhaallijn weet ze al. Drie vrouwen hebben te maken met voor en tegenspoed in de liefde. Het overlijden van hun broer en man speelt daarin een belangrijke rol. Het is het omslagpunt waaruit een nieuwe wending opbloeit. Zullen de vrouwen het geluk in de liefde vinden?
Dat mijn schrijver zich deze maand op NaNoWriMo stort, wil niet zeggen dat het met ons gedaan is. Ze laat ons even uitrusten van alle gebeurtenissen om daarna weer volop in ons eigen verhaal te mogen stralen. Wel betekent het een tijdelijke radiostilte van onze kant. De wekelijkse blog die u van Elin en mij gewend bent te krijgen, zal
deze maand afwachten in stilte.
Maar mijn schrijver zal zeker door blijven gaan met bloggen. In welke vorm dat is nog de vraag. Misschien af en toe een gedichtje. Of een vergelijkbare blog als wij hebben, maar dan vanuit het oogpunt van de drie vrouwen. We zullen het zien.
Ik hoop u in de laatste maand van dit jaar of begin volgend jaar weer toe te mogen spreken. Tot dan!

Groeten,

Joah

Geef een reactie