Geplaatst in NaNoWriMo

Nieuwe ervaringen

Zelfs nu ik voor de tweede keer mee doe aan NaNoWriMo krijg ik te maken met nieuwe ervaringen. In de scene van vandaag werd zelfs ik tot tranen geroerd. Is het de vermoeidheid? De achtergrondmuziek? Of is het echt zo intens dat zelfs het schrijven van mijn eigen verzinsels me kunnen raken? Wat het ook is, het geeft me hoop om door te gaan. Te weten dat er achter dit verhaal meer schuilt dan ik in eerste instantie had gedacht. Want ook dat is schrijven: een reis door de onbekende wereld van je gedachtes. Langs een pad waar verrassingen op je liggen te wachten.

Liefs Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s