Geplaatst in Nieuws

Stappen worden gezet

Vooruitgang betekent soms ook een pas op de plaats. Niet alles kan tegelijk. Jullie hebben al maanden mee kunnen leven met Elin en Joah. Zij zullen zeker terugkomen, maar nu moeten ze even plaats maken voor Pluizemuis.
Sommigen van jullie zullen al op de hoogte zijn van het verhaal van Pluizemuis, maar voor diegene die dat nog niet is volgt hier een korte uitleg.
Al anderhalf jaar ben ik bezig met een kinderboek. Het manuscript heb ik opgestuurd naar uitgevers, maar helaas volgden slechts afwijzingen. Toch laat ik het er niet bij zitten en heb ik besloten het nu zelf uit te willen geven. Dat betekent ook dat ik zelf de illustraties aan het maken ben. Een grote klus, waar het nodige bij komt kijken. En daarom maak ik er nu al mijn tijd voor vrij totdat het boek is uitgegeven. Vanaf nu zal ik regelmatig een stukje over Pluizemuis schrijven of een preview delen. Ik hoop dat jullie het willen blijven volgen. 

Geef een reactie