Geplaatst in Nieuws

Vernieuwde site

De site is vernieuwd!
Een frisse en vrolijke nieuwe lay-out, die helemaal bij mij en bij het schrijven past. Rustig, gestructureerd en met een twist. Een van mijn huisstijlkleuren heb ik ook in deze vernieuwde versie terug laten komen als achtergrondkleur, omdat ik het een rustgevende kleur vind.
Ik hoop dat jullie net zo tevreden met deze nieuwe versie zijn als ik. Reacties zijn altijd welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s