Geplaatst in Muisje Pluis

Nog maar een week

Zaterdag is het al zover: dan gaat mijn boek in de verkoop!
Last-minute is er nog genoeg te doen om alles in orde te brengen voor de lanceerdatum. Nu de datum steeds dichterbij komt, neemt ook de paniek langzaam toe. Komt alles wel op tijd af?
De dozen met boeken staan opgestapeld in de woonkamer, net als de extra artikelen die ik er naast ga verkopen: postkaarten en placemats van Muisje Pluis. Daar zal het dus niet aan liggen.
De verkoopkanalen breiden zich langzaam uit. In eerste instantie zou ik het alleen via mijn eigen website http://www.muisjepluis.nl en http://www.bol.com gaan verkopen, maar inmiddels kan ik daar ook fysieke winkels aan toevoegen.
Mijn gedurfde stap om de pers uit te nodigen voor de boeklancering heeft zo zijn vruchten afgeworpen, want er staat een interview met de Stentor gepland en mogelijk komt er nog een stuk in andere kranten over de knuffelmuis.
Nog maar een week wachten op de lancering van ‘Muisje Pluis; Is er iemand die mij lief vindt?’ en dan zal ik eindelijk zien hoe het verkoopt. Ik tel af, tellen jullie mee?

Geef een reactie