Geplaatst in Muisje Pluis

Daar ligt hij dan…

Afgelopen zaterdag was de boeklancering van ‘Muisje Pluis; Is er iemand die mij lief vindt?’ Een heerlijk zonnige dag, met lovende woorden van de aanwezige gasten. Het harde werken werd beloond met een goede opkomst. De aanwezige kinderen zaten gehypnotiseerd te luisteren naar het verhaal, waarbij af en toe een spoiler kwam van mijn eigen kinderen die het verhaal al iets te goed uit hun hoofd kennen. Een zeer geslaagde dag, al zeg ik het zelf.

Muisje Pluis heeft zijn plekje gevonden bij Primera Oonk in Twello

Nu de verkoop is gestart komen de bestellingen binnen. Niet alleen voor het boek, maar ook voor de kaarten en de placemats, die al net zo kleurrijk zijn als het boek zelf. De publiciteit van zowel de Deventer Post als de Stentor dragen daar ook zeker aan bij.

En wat is het mooi om te zien hoe Muisje Pluis zich op de tafel met kinderboeken bij Primera Oonk (Twello) tussen Kikker en Nijntje heeft genesteld. Ook in Primera Scheveningen heeft hij een mooi plaatsje op de tafel gekregen én op de toonbank. Muisje Pluis, ik hoop dat je snel een liefdevol en knuffelig thuis krijgt bij hele lieve kindjes die dol zijn op jouw avontuur.

Geef een reactie