Geplaatst in Muisje Pluis

Geef Muisje Pluis voor moederdag!

Is mama of oma ook zo dol op het voorlezen van haar (klein)kinderen?
Geef haar dan ‘Muisje Pluis; Is er iemand die mij lief vindt?’ cadeau met moederdag.

In dit prentenboek, geschreven door Linda Olthof-Bergman en geïllustreerd door Priscilla Bechan, gaat knuffelmuis Muisje Pluis op zoek naar iemand die hem lief vindt en met hem wil knuffelen. Tijdens zijn zoektocht ontdekt Muisje Pluis de Nederlandse kenmerken, waar ons land zo bekend van is, zoals de fiets, een molen en natuurlijk… kaas.

Nu te koop op ww.muisjepluis.nl of www.bol.com, ook te verkrijgen in een cadeaupakket met een set van 4 placemats en een set van 6 postkaarten.


Complimenten voor het mooi uitziende boekje en het leuke verhaal.


Ik heb het boekje gisteren al 2 keer voorgelezen. Mijn kleinkind was erg enthousiast.


Ik vind dat ik echt een mooi kraamcadeautje geef.

Geef een reactie