Geplaatst in Niet gecategoriseerd

Wat is er nieuw in 2020?

Lieve volgers van de Glazen Pen,

Mijn eerste ondernemersjaar zit erop. Wat begon met een manier om mijn kinderboek ‘Muisje Pluis; Is er iemand die mij lief vindt?’ uit te kunnen geven, geeft me nu de vrijheid om grootser te denken.
Zo is er plotseling een nieuw kinderverhaal in de maak over het onderwerp ‘verhuizen’. Het is voor mij niet geheel toevallig, aangezien wij deze zomer zelf zijn verhuisd. Toch kwam het verhaal zelf ook voor mij enigszins uit de lucht vallen. Pas met de recente switch van makelaar en daarmee een snelle verkoopmethode van onze oude woning, kwam de inspiratie in mij bovendrijven. Aangezien het verhaal zich nu nog in een beginstadium bevindt volgt hierover later meer.
Waar ik in 2020 zeker mee begin is het geven van workshops. Al in februari staan de eerste workshops in het creatief (dagboek)schrijven gepland. Interesse? Schrijf je snel in!
Ook heb ik mezelf een extra doel gesteld: elke maand ga ik een elfje en een rondeel – geïnspireerd door een van de elementen vuur, water, lucht en aarde – te schrijven. Deze gedichten worden uiteraard gepubliceerd op de website.
Dit zijn mijn voornemens om van 2020 een mooi schrijfjaar te maken. Ik wens jullie allemaal het allerbeste in dit jaar. Zeker veel schrijf- en leesplezier!

Geef een reactie