Geplaatst in Niet gecategoriseerd

Nieuw: klassenworkshops

Zit jij in Apeldoorn of omstreken (op max. 40 km afstand) op school in groep 6, 7 of 8? En vind je het leuk om te schrijven? Laat dit dan snel aan je meester of juf zien!

Nieuw in mijn assortiment zijn de klassenworkshops. Dit zijn workshops creatief schrijven gericht op basisschoolleerlingen van groep 6 t/m 8 in het regulier onderwijs. Als school heb je de keuze uit verschillende onderwerpen. Per onderwerp zal de opzet verschillen. Ben je benieuwd welke onderwerpen ik aanbied? Klik dan hier!

Natuurlijk zijn ook de al bestaande workshops nog gewoon boekbaar. De data hiervan zijn aangepast naar elke laatste woensdagavond (workshop ‘Schrijven voor elke dag’ voor volwassenen) en elke laatste zaterdagmiddag (workshop ‘Gebruik je verbeelding’ voor kinderen). Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op!

Geef een reactie