Coaching

In het schuurvlak van botsende gedachten en emoties ontstaat de creatieve bubbel waarin ik mij graag terugtrek. Een plek om me uit te kunnen leven of even stil te staan in de doordenderende wereld om ons heen.

Met de creatieve coaching wil ik mijn creativiteit met je delen om zo een gevoel van herkenning en erkenning te bieden. Dit doe ik door je in de opdrachten zelf iets te laten creëren dat binnen jouw creativiteit past. De activiteiten zijn veelal gericht op schrijven in combinatie met andere vormen van creativiteit. Creëer op papier wat er in je opkomt, zonder oordeel naar het resultaat. Alles is goed!

Ik nodig je uit om mee te doen aan een van de mogelijkheden die ik je te bieden heb.

Creatieve coaching

Bij creatieve coaching ga ik in op jouw persoonlijke hulpvraag met behulp van verschillende creatieve vormen. Je leert zonder oordeel naar jezelf te kijken en ontdekt de waarde die jij in je leven kan brengen. Omdat het hier om een persoonlijke hulpvraag gaat, is de creatieve coaching altijd een 1-op-1 traject.

Een traject volgen kan op twee manieren:

1. Je volgt een vooropgezet traject. Bestel dan hier het traject, vul de gevraagde gegevens in en ik neem contact met je op om de invulling van het traject af te stemmen op jouw wensen.

2. Je hebt een specifieke hulpvraag die afwijkt van een vooropgezet traject en wilt graag coaching op maat. Schrijf je dan in middels het inschrijfformulier. Tijdens het intake gesprek gaan we samen kijken naar de behoeften en ontvang je van mij een voorstel voor een traject.