Onderwijskundig advies

Het opzetten van een cursus is niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt. Jij als creatief ondernemer weet wat je wilt overbrengen en doet dat met veel enthousiasme, maar hoe zorg je ervoor dat wat je wilt overbrengen ook aankomt en impact heeft? Ik help je graag bij het opzetten van jouw cursus. Jij bent de inhoudsdeskundige, ik help bij het ontwerp. Samen laten we jouw cursus stralen!

Een onderwijskundig advies start altijd met een intakegesprek van ongeveer een uur. Aan het intakegesprek zijn kosten verbonden, maar als je besluit met mij in zee te gaan vervallen deze kosten. Naar aanleiding van het gesprek doe ik je een persoonlijk voorstel. Dat zal in een van onderstaande vormen zijn.

  1. Glans beoordeling. Jij weet precies wat en hoe je de cursus wilt geven, maar je wilt er graag objectief naar laten kijken. Zo weet je precies waar de sterke en minder sterke punten van jouw ontwerp zitten. In deze quickscan geef ik advies over de verbeterpunten. Deze vorm wordt aangeboden met een vaste prijs van €199,-
  2. Goud toevoegen. Je hebt een goed idee over wat je wilt overbrengen en op welke manier, maar je kunt in het ontwerp nog wel wat advies gebruiken om echt impact te creëren. Daar help ik je graag bij! Deze vorm wordt aangeboden met een uurtarief van €50,-
  3. Verbinden met hars en goud. Je weet wat je wilt overbrengen, maar kunt wel wat hulp gebruiken bij hoe je dat het beste bij je cursisten over kunt brengen. Ik help je bij het volledige ontwerp van jouw cursus van idee tot uitvoering. In deze vorm ontvang je een persoonlijke offerte voor het volledige traject.