Over mij

 

MJO01880-uitgesneden3

Het verplichte voorstelrondje maakt mij altijd nerveus. Zwetend zit ik te bedenken wat ik zou moeten zeggen, om het vervolgens met veel versprekingen over mijn lippen te werpen. Op deze site heb ik het geluk dat ik me kan verschuilen achter de tekst, opgepoetst en bijgeschaafd tot een fatsoenlijk geheel. Dus daar ga ik dan…

Ik ben Linda Olthof (1986) en heb een partner en twee jonge kinderen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in een radiotherapeutisch instituut. Om het gemakkelijker te omschrijven: ik bestraal mensen met kanker. Maar naast mijn rol als werkende moeder haal ik veel voldoening uit mijn grootste hobby: het schrijven.

Van jongs af aan schrijf ik dagboeken en schriften vol met mijn gedachtegoed. Zowel autobiografisch als fictie. Vooral mijn fictieve verhalen zijn bedoeld om te kunnen ontsnappen aan de werkelijkheid.

Een paar jaar geleden heb ik het creatief dagboekschijven ontdekt. Deze open en onbevangen manier van schrijven helpt mij ook in mijn fictieve verhalen verder.
Sinds ik moeder ben, worden er nieuwe ideeën geboren op het gebied van kinder- en prentenboeken. Het eerste manuscript ligt zelfs al klaar om te verzenden naar uitgevers.

Zo, deze voorstelronde heb ik overleefd. Nu kan ik met een gerust hart verder gaan met schrijven.

Liefs,

Linda.